Stabilitás a Rehabilitációban

Salix-Med Kft.

Király utca 79.
Budapest
1077

info@salixmed.hu

Új GERINCELLÁTÁSI KONCEPCIÓ

Tapasztalataink az mutatják, hogy főként az időskori gerincelváltozások során a merev, teljes törzset körbefogó műanyag fűzők viselése sok esetben nagyfokú kényelmetlenséggel jár, ezért a betegek jelentős része nehezen viseli a fűzőt. Alapkoncepciónk a fúző egyedi kialakításában, modern korszerű és viselhető alapanyagokban és megfelelő szaktudásunkban rejlik. Három olyan alaptípúst kínálunk, melyek megkönnyíthetik a gerincpanaszokkal kűzdők mindennapjait.


 

Az eszköz egy speciális, szellőző 3D-s extra könnyű műanyag törzsfűző.
 


 


 

A második változat egy jóval nyitottabb, hevederekkel kiegészített, rugamas előrésszel ellátott, tépőzáras fűző, mely a háti szakaszt egy speciális, egyedileg testreformálható háti támasszal, igény szerinti magasságban és szélességben rögzíti és támasztja meg.


 


 

A harmadik változat  OSTEO-MED  egy új francia-német fejlesztés, mely 2014 február 01-től elérhető és rendelhető. A testbarát anyagból készült. főként a gerinc nyílirányú ( saggitális sikban) struktúrális deformációját hívatott korrigálni.Kellően egyenesen tartja a gerinc teljes hosszát, hónalj alatti hevedereivel egyenesíti és reklinálja a gerinc felső háti szakaszát, tehermentesíti a csigolyákat és kényelmes rögzítő funkciót biztosít.


 


 


 


 

Hogy az ügyfelünkké válhasson vegye fel velünk a kapcsolatot page.